Chiropractie Hooigracht Leiden
- De behandeling voor rugklachten, nekklachten, hernia, hoofdpijn en migraine
 

Chiropractie Hooigracht


Hooigracht 77

2312 KP  Leiden

Tel. 071 – 5 144 115

(ma t/m vr van 8:30 – 17:30)


Klik voor routebeschrijving


Chiropractor:

Anne Mette Knudsen DCAssistenten:

Ans Sloos en Yolanda Reekers

 

De Chiropractor

Chiropractor Anne Mette Knudsen is in 1993 afgestuurd als Doctor of Chiropractic bij het Palmer College Chiropractic West in San José, Californië de Verenigde Staten. Daarnaast volgt zij jaarlijks bijscholingscursussen in o.a. sportchiropractie, neurologie, pediatrie en röntgen en MRI scans.

De chiropractor werkte na haar opleiding een aantal jaren in een particuliere kliniek in Denemarken. Vanaf 1996 tot 2002 werkte zij in Kampen, waar ze perfect Nederlands leerde spreken. In 2002 heeft ze de praktijk op de Hooigracht in Leiden overgenomen. Sinds 1993 worden hier mensen met rug- en nekklachten met goede resultaten behandeld.

De Assistenten

Praktijkassistente Yolanda Reekers werkt sinds 2006 bij de chiropractie op de Hooigracht. “Ik ben met veel plezier receptioniste in deze praktijk. Ik hou van het werken met mensen. Mijn vorige banen waren altijd al service- en klantgericht. Dat sluit goed aan bij dit werk. En ons fijne team maakt dat nog prettiger.”

Praktijkassistente Ans Sloos werkt sinds 2003 bij de chiropractie op de Hooigracht. “Het werk en de blije gezichten van de patiënten maken het voor mij erg leuk om hier te werken. Soms zie je mensen met pijn binnenkomen en opgelucht weer de deur uitgaan. Ook hebben we regelmatig terugkerende patiënten die voor een kleine onderhoudsbeurt komen. Het is goed om te zien dat we in veel gevallen in staat zijn de mensen te helpen. Inmiddels heb ik zelf de cursus voetkundig adviseur afgerond.”